How to Take Apart G6 Airsoft Pistol

How to Take Apart G6 Airsoft Pistol


Az olyan márkák, mint a Smith & Wesson, Beretta és más márkák fegyverei és tartozékai hatalmas szegmensét foglalják el a túlélőfelszerelés : túlélők, felkészülők , és homesteaders próbáld meg megvédik magukat és az otthonaikat, amennyire csak tudták. Egyesek késeket és puskákat vásárolnak, mások pisztolyokat vagy akár nyílpuskák . Egyesek előnyben airsoft fegyverek replikákként a túlélő fegyverek . Bár sokkal kevésbé veszélyes, mint a tűzfegyverek, az airsoft pisztolyok és pisztolyok ugyanúgy figyelmet és biztonsági óvintézkedéseket igényelnek a használatuk során.

Lehet, hogy egy airsoft pisztoly vagy pisztoly nem feltétlenül szükséges, de a puszta sportolás miatt mégis szükséged lehet rá. A revolverek mellett céltáblákat is vásárolhatsz, amelyek szintén sokféle típusban és formában kaphatók, és a CO2 gázzal működő blowback pisztolyok némelyik modellje a pisztoly gyártmányától függően akár BB-ket, akár pelleteket lőhet. Egyszerre azonban nem tudnak mindkét fajta lövedéket kilőni.

Ezek akkor is nagyszerűek, ha szívesen gyakorolod a lövészetet, de nem akarsz golyókat pazarolni. Ez egy szép módja annak, hogy csiszolja a készségét, élesítse a célzását, és jobb szakértő lövővé váljon anélkül, hogy ténylegesen kezelnie kellene egy valódi lőfegyvert. Az ilyen típusú fegyverekben és pisztolyokban az a nagyszerű, hogy a legtöbbször ugyanolyan súlyúak és érzésűek, mint az "igazi dolog", így a velük való gyakorlás valójában olyan, mintha valódi fegyverrel gyakorolnál, legyen az egy .38-as snub nose, egy .357-es kaliberű vagy valami egészen más.

Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek az airsoft pisztoly opciók jellemzőit, meghatározzuk a kifejezést és kiemeljük a revolvertől való megkülönböztetését, és végigvezetjük Önt a legjobb piaci lehetőségeken.

Mi az Airsoft pisztoly?

Az airsoft pisztolyok egy gyakorló felszerelés fegyverek; azonban a túlélők gyakran teszik őket a túlélő zsákok . A légfegyverek és pisztolyok a levegő nyomásának erejét használják a BB-thou (golyó alakú fém lövedékek) vagy pelletek kilövésére. Az airsoft kézifegyverek kisebb teljesítményű modelljei műanyag BB-ket használnak. Az airsoft pisztolyok típusa, ütőereje, lőtávolsága és kialakítása eltérő. A légfegyverek széles választékát kifejezetten úgy tervezték, hogy a valódi kézifegyverek és pisztolyok valósághű benyomását keltsék. Ezek az airsoft pisztolyok hiteles megjelenésűek és érzetűek, és olyan híres lőfegyver-márkákat másolnak, mint a Beretta, Glock, Colt, Smith & Wesson, Makarov, Tokarev stb. A még nagyobb realizmus érdekében egyes airsoft pisztolyok a tűzfegyver visszalövését imitálják - az ilyen visszalövő pisztolyok nagyon népszerűek, mert azt a benyomást keltik, mintha egy valódi kézifegyvert használnának.

Airsoft pisztolyok nem bármilyen engedélyt igényel birtokolni, hordani vagy használni, mivel nem minősülnek lőfegyvernek. Airsoft kézifegyverrel azonban csak meghatározott helyeken, például lőtereken szabad lőni. Bár nem halálos fegyver, mégis egy airsoft pisztoly és pisztoly árthat, különösen, ha egy airsoft pisztoly nagy megállítóerővel rendelkezik. Egy rövid távolságból kilőtt fémlövedék súlyos sérülést vagy akár halált is okozhat, ha szemet talál.

Egy hitelesen kinéző airsoft pisztoly vagy pisztoly tárgyat egy rendőr is összetéveszthet egy valódi fegyverrel, például Smith & Wesson vagy Beretta tárgyakkal. Számtalan olyan rendőrségi lövöldözésről készült feljegyzés, amikor a rendőrök összetévesztették az airsoft pisztolyokat a valódi pisztolyokkal, ami tragédiákhoz vezetett. Tehát a saját és a környezetében lévők biztonsága érdekében tanácsos, hogy ne hordjon nyilvánosan, nyíltan légpisztolyt vagy pisztolyt.

Pisztoly vagy revolver?

Sokan, akik újak a lőfegyverek világában, hajlamosak félreértelmezni a "pisztoly" és a "revolver" kifejezéseket, azt gondolva, hogy ezek ugyanazt a dolgot írják le. A valóságban a pisztolyfegyver nem ugyanaz, mint a revolver, bár mindkettő egy lőfegyvertípus - a kézifegyverek - kategóriája.

Hogy lássuk, hogyan pisztoly különbözik a revolvertől elég egyszerű - csak million kell nézni őket. A legfontosabb különbség a kamrákban van, ahol a különböző típusú kézifegyverek töltényeket tartanak. A revolverek hengerében öt-hét kamra található. A legnépszerűbb típus a hatlövetű revolver, közismert nevén a hatlövetű revolver. A revolver elsütésekor a lövedékek a csőből lőnek ki, míg a használt töltények a hengerben maradnak. Minden egyes lövéshez a revolver ravaszmechanizmusa elforgatja a hengert, hogy egy új töltényt küldjön a csövön keresztül. A revolver újratöltéséhez ki kell vennie a használt töltényeket.

A pisztolyok viszont tárakat használnak - ezek olyan különálló tokok, amelyekben legfeljebb tizenhét töltényt lehet tárolni. A tár nem része a pisztoly szerkezetének. A lövéshez töltényeket kell tölteni a tárba, majd belecsúsztatni a pisztoly markolatába. A pisztoly minden lövésnél automatikusan kiüríti a használt töltényt a kilövőnyíláson keresztül.

Egyes fegyver (pisztoly és revolver) rajongók úgy vélik, hogy annak ellenére, hogy kevesebb töltényt tartalmaznak, a revolverek még mindig jobbak, mint a pisztolyok, mivel kevésbé bonyolult konstrukcióval rendelkeznek. Ezért könnyebb használni őket, és nagyobb megbízhatóságot mutatnak. Ennek eredményeképpen az airsoft pisztoly és pisztoly termékek mindkét típusból széles választékot tartalmaznak.

Airsoft fegyverek típusai

A túlélési képességeid a legfontosabbak, de néhány eszközzel és tudva, hogy néhány hack csak jót tesz neked. A légpuskákat három típusra osztják attól függően, hogy milyen mechanizmust használnak a lövés kiváltására. Vannak CO2 gázzal működő fegyverek, akkumulátorral működő fegyverek és rugós fegyverek. A Beretta vagy a Smith & Wesson valódi pisztolyok utánzatai is veszélyt jelenthetnek.

1. CO2 gázüzemű airsoft fegyverek

Más néven gázvisszafúvásos airsoft pisztolyok vagy zöld gázpisztolyok, ezek a kézifegyverek zöld gázt használnak a lövéshez - zöld gázt vagy CO2-gázt. Sok zöldgázos airsoft kézifegyver GBB (vagy zöldgázos blowback) funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a lövéshez használt zöldgáz-visszafújás egy bizonyos mennyiségét arra is használják, hogy utánozzák a visszafújást, amely egy valódi kézifegyverrel való lövéskor történik. A zöldgázos blowback pisztolyok és revolverek rendkívül népszerűek világszerte.

ii. Akkumulátoros airsoft fegyverek

A CO2-üzemű pisztolyokkal ellentétben ez a típusú légpisztoly elektromos energiát használ a légnyomás előállításához. Ezek a fegyverek kisebb teljesítményűek, mint a CO2-gázüzemű pisztolymodellek.

3. Tavaszi meghajtású airsoft fegyverek

Ezt a típust a piacon kapható legolcsóbb fegyverek képviselik. Általában az ilyen modellek tökéletes választást jelentenek egy belépő szintű vásárló számára. Az ürítés egy rugón keresztül történik, amelyet a felhasználónak kézzel kell felhúznia, ami a CO2-üzemű fegyvereknél soha nem fordul elő.

Íme a mi Superlative választásaink

1. TSD Sports UA941B 8 hüvelykes rugós Airsoft Revolver felülvizsgálata

Először is, áttekintjük a TSD Sports UA941B 8 hüvelykes rugós Airsoft revolver . Ez a kettős működésű revolver nyolc egykörös tölténytárral rendelkezik, a kalapács kézzel visszacsapható, és a töltényhüvelyek könnyen betölthetők közvetlenül a hengerbe. A 0,12 g-bone BB-kkel 260 FPS sebességgel haladnak a nyolc hüvelykes csőből, és nincs szükség elemekre.

Egyszerűen töltsön be egy-egy töltényt a mellékelt töltényhüvelyekbe, és helyezze azokat a hat hengerbe. Amikor a kalapács visszacsapódik, a henger elfordul, és a bb-t a tökéletes tüzelési pozícióba igazítja. Vagy van egy "dupla akció" elérhetőség minden egyes ravasz meghúzásakor, akárcsak egy igazi revolvernél. A kiváló minőségű műanyagból készült airsoft rugós revolver a TSD Sports-tól ismert kiváló minőséget és teljesítményt hordozza. Ez a móka a TSD garanciával is jár, de csak akkor, ha a TSD matrica fel van ragasztva. Tehát győződjön meg róla, hogy megvan a matrica, mivel vannak hamisítványok.

  • Méretek: 15,two ten 7 x 2 hüvelyk
  • Súly: seven,2 uncia
  • FPS: 260
  • Tölténytípus: BB

ii. TSD - A TSD vi hüvelykes csövű rugós Airsoft revolver felülvizsgálata

TSD - A TSD 6

Következik egy másik TSD - A TSD 6 hüvelykes hordó Tavaszi meghajtású Airsoft revolver. Ez a kettős működésű revolver chapeau hüvelykes csővel rendelkezik, amely nyolc egykörös tölténytárral is rendelkezik, amelyek 0,12 grand-os BB-ket lőnek ki körülbelül 260 FPS sebességgel. A kalapács kézzel visszacsapható egyutas töltőhéjakkal vagy egylövetű kalapácsütéssel. Gear up hop-up-al rendelkezik, és nincs szükség elemekre. Million kell jegyezni, hogy ez a rugós revolver nem szállítható New York államba.

A revolver adatai: one:one méretarányú, valós méretarányú kivitel, forgó hengeres rendszer, hat hüvelykes cső, hengerenként lid töltény, hat töltényt tartalmaz, állítható hátsó irányzék, 6 mm-es BB vagy paintball lövedék, rugós hop-up rendszer, fém alkatrészek és ütésgátló ABS.

  • Méretek: Körülbelül eleven hüvelyk hosszú
  • Súly: 2 font
  • FPS: 200-260
  • Tölténytípus: BB vagy paintballs

3. 937 UHC iv hüvelykes revolver Airsoft fegyver felülvizsgálata

A 937 UHC 4 hüvelykes revolver Az Airsoft Gun nagyon hasonlít a .38-as valódi snub-nose modellekre. Replika lövedékekből 6 mm-es BB-ket lő ki 240 FPS sebességgel. Ez a teljes méretű replika kézifegyver teljes hat lőszert tartalmaz ane:1 replika méretben, hengerforgatóval; úgy tölt, mint egy valódi fegyver. A kalapáccsal lehet kilyukasztani, a hátsó irányzék állítható a szélesség és a magasság beállításához, és színes első irányzékkal rendelkezik a könnyű célzás érdekében.

Az ezzel a modellel való játék során a lövedékek körülbelül harminc métert tesznek meg, mielőtt elkezdenek leesni. Egy egylövetű rugós airsoft pisztolyhoz képest az ára tisztességes, és ugyanolyan méretű, mint egy .38 Magnum Snub, de sokkal könnyebb. Bár műanyagból készült, ez egy jó erős műanyag és a méretéhez képest tartós. Javasoljuk, hogy .12-es BB-ket ne használjanak, mivel ebben a méretben nincs pontosságuk ezen az airsoft pisztolyon keresztül. A fegyver teste és markolata egyaránt szaténozott felületű, narancssárga torkolatú.

  • Méretek: four hüvelyk hosszú
  • Súly: 1,6 font
  • FPS: 240-295
  • Tölténytípus: BB's

4. GameFace ACG357 Crosman CO2 gázüzemű félautomata revolver felülvizsgálata

A GameFace ACG357 Crosman A CO2 gázzal működő félautomata revolver a .357-es revolver másolata. Ergonomikus, ujjal formázott, textúrázott markolattal és egy valósághű, nyolctöltényes tárat befogadó, kifordítható hengerrel, ez a fegyver half-dozen mm-es BB-ket lő ki akár 400 FPS sebességgel. Ez a fémgázas airsoft revolver a CO2 gázzal működő félautomata állapotának köszönhetően megemelt FPS értékkel rendelkezik. Nagy súlyú fémből és polimerből készült, set pengés elülső irányzékkal. New York államba történő szállítása korlátozott.

Ennek az airsoft pisztolynak a markolatpanelje levehető, lehetővé téve a gyors és egyszerű CO2 gázpatroncserét. A CO2 gáz jó ideig kitart, még gyakori lövés esetén is, de fennáll a lehetősége, hogy szivárog, ha hosszú ideig nem használják. Több mint 100 lövést lehet leadni, mielőtt az FPS csökkenni kezdene.

  • Méretek: 4 hüvelyk hosszú
  • Súly: 1,6 font
  • FPS: 400
  • Tölténytípus: BB-k típusa: half-dozen mm-es BB-k

5. Black Ops/WG CO2 CO2 gázvisszafúvó revolver felülvizsgálata

Végül, megvan a Blackness Ops/WG CO2 CO2 gázos Airsoft revolver . Ez az ezüstszínű Airsoft CO2 gázpisztoly egy ismétlőpisztoly, amely 6 mm-es BB-ket lő ki 440 FPS sebességgel. A teljes fémszerkezetű, ez az airsoft pisztoly egy- vagy kétlövetű tüzel, hatlövetű, fix első látószöggel és állítható hátsó látószöggel. A töltényhüvelyek kivehetők, és a gyorsabb betöltés érdekében gyors töltőeszközöket lehet vásárolni.

Ez a pisztoly nehéz, és valósághű érzéssel rendelkezik, amely lövéskor nagyot üt. Egy kompakt snub olfactory organ revolver kialakításán alapul, és a visszarúgás kanna elég lenyűgöző. A pisztoly keretéhez hozzáadott taktikai sín növelheti a lövés pontosságát, és kézi biztosítékkal rendelkezik.

  • Méretek: 6,75 hüvelyk hosszú
  • Súly: 1,95 font
  • FPS: 440
  • Tölténytípus: BB-1000 típusa: 6 mm-es BB-thousand

Az én szavazatom a legjobb CO2-üzemű Airsoft pisztoly

Az én kedvencem az öt közül a Blackness Ops Snubnose revolver . A pisztoly mérete hihetetlenül könnyen hordozható, és a CO2-gáz teljesítménye nagyszerű ütést ad körülbelül 440 FPS-nél.

A valósághű érzés és a visszarúgás nagyszerűvé teszi, amikor a valódi célt gyakorolja, miközben értékes, valódi, éles lövedékeket takarít million. Az, hogy képes gyakorolni valamivel, ami olyan érzés, mint az igazi, hasznos, mivel nem ad hamis érzést, ha egyszer az igazi dolog a kezében van.

A taktikai sín hozzáadása nagyszerű választás a vásárláshoz, mivel még realisztikusabbá teszi a fegyvert, valamint hozzáadott célzási képességet biztosít. A biztonságot kézzel lehet be- vagy kikapcsolni, ami szintén jó, így nem fogsz meglepődni egyik vagy másik módon.

Ez a CO2-üzemű airsoft pisztoly revolver six mm-es BB-ket lő, amelyek gyakoriak az ilyen típusú fegyverek között, és viszonylag könnyen beszerezhetők. A BB-k nem drágák, még ömlesztve sem, ami valójában olcsóbbá teheti őket, így a céllövészet még könnyebbé válik, tudva, hogy nem törik meg a bankot.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Illegálisak-e a CO2-üzemű airsoft pisztolyok?

Annak ellenére, hogy a gázvisszafúvás elég veszélyes lehet, az airsoft kézifegyverek kategóriái nem illegálisak a világon, mivel nem minősülnek lőfegyvereknek, és lövedékekkel lőnek. Az Egyesült Államokban azonban xviii évesnek vagy idősebbnek kell lenni ahhoz, hogy valaki jogszerűen vásárolhasson légfegyvert. Ráadásul egyes államokban illegális a fegyverutánzatot nyilvánosan bemutatni, mivel a legtöbbjük úgy néz ki, mint a valós életben használt halálos fegyverek, például a Beretta, a Smith & Wesson, a Colt, a Glock stb. pontos másolatai.

Mennyibe kerülnek az airsoft revolverek?

Egy ilyen pisztoly ára a légpisztoly típusától és a kivitelezés minőségétől függ. A legolcsóbbak a rugós meghajtású modellek, amelyek legalacsonyabb ára $twenty körül van. A legdrágább CO2-üzemű airsoft kézifegyver modellek elérik az $200-at.

Milyen előnyei vannak egy airsoft revolvernek?

Egy airsoft pisztoly vagy egy pisztoly nagyszerű kiindulópont azok számára, akik meg akarnak tanulni lőni és kezelni a kézifegyvereket. Ezek a fegyverek egy valódi kézifegyver, például a Smith & Wesson vagy a Beretta használatának egyedülálló élményét nyújtják, miközben gyakorlatilag veszélytelenek. Ugyanakkor az airsoft revolverek megfelelő használatot és biztonsági intézkedéseket igényelnek, mivel nem játékok.

How to Take Apart G6 Airsoft Pistol

Posted by: combsfinted.blogspot.com

0 Response to "How to Take Apart G6 Airsoft Pistol"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel